Bu haber kez okundu.

PERVARİ KAYMAKAMI KAHRAMAN, KÖY VE OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU
banner229
 Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Ersan Dikili, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Ekşi, İlçe Özel İdare Müdürü Ümit Ömür Özcan, İlçe Müftüsü Muhammed Özdemir, KHGB Müdürü Abdurrahman Özmen, Vakıf Müdürü Yüksel Yıldırım, Malmüdürü Ekrem Bacak, Tapu Müdürü Celal Nas ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Öztürkçe ile birlikte İlçeye bağlı Beğendik Beldesine bağlı Sökmen Mezrası ile okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
   Kaymakam Kahraman, mezrada yaptığı incelemede vatandaşlardan mezranın genel durumu hakkında bilgiler aldı. Vatandaşların istek ve taleplerini de alan Kaymakam Kahraman, acil çözülmesi gereken sorunların hemen giderileceğini belirtti.
  Ayrıca, Köy okulunu da ziyaret eden Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, eğitim gören öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.