Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Asema Hospital’dan Yeni Yıl Mesajı
banner229

Özel Asema Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Ordu ve Genel Müdürü Necmettin Fırat, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ordu ve Fırat yayınladıkları mesajlarında; 2018 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz.  Yeni yılda, başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek, ilimizin gelişmesi ve kalkınması, vatandaşlarımızın daha huzurlu, daha mutlu, geleceğe güvenle bakabileceği sağlıklı günler için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 

Öte yandan bölgede yaşanan ve insanlığı derinden etkileyen olumsuzlukların da 2019 yılında yaşanmaması, ülkemizde barış ve hoşgörünün hakim olması en büyük temennimizdir. 

Bu duygularla, tüm Siirtli, hemşerilerimizin yeni yılını kutlar, 2019 yılının ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz. 

ÖZEL SİİRT ASEMA HOSPİTAL

Özel Asema Hospital Salı Günü Tüm Branşlarda Hizmet Verecek Özel Asema Hospital, Hastane Yöneticiliği tarafından yapılan açıklamada, 01.01.2019 tarihinde tüm branşlarda  poliklinik hizmeti vereceği duyurdu.

Özel Asema Hospitalda 1 Ocak 2019 Salı günü tüm branşlarda poliklinik hizmeti vereceğini duyurdu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları .Kadın Doğum,Ortopedi polikliniği, Uroloji, Nöroloji, İç Hastalıkları poliklinikleri ve diğer tüm branşlarda poliklinik hizmeti verecekleri öğrenildi.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yıldız 5 yıl önce

siirtte kaç kişi ingiliz, sıfır, o zaman ne diye hospital diyorsunuz, sırf bu yüzden burdan hizmet almıyorum...