Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital’dan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerine Ziyaret
banner229

Özel Asema Hospital'ın  başarılı Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, Genel Müdür Yardımcıları Uğur Helaloğlu, Necmettin Fırat ve Personel Müdürü Tayfur Gönül ilimizde hizmet veren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ettiler.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, İlimizdeki Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ettiklerini, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde öğrencilere verilen eğitim ve yakın ilgileri için rehabilitasyon merkezlerinin yöneticileri, öğretmenleri ve fizyoterapistlerine teşekkür etti.

Rehabilitasyon Merkezinde konuşan Erzurumlu; "Engelli vatandaşlarımızın topluma uyum sağlamaları ve hayatlarını kolaylaştırıcı tedbirler almak, ihtiyaçların karşılanması yönünde Özel Asema Hospital olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Erzurumlu, hastanede yapılacak çalışma ile fizik tedavi ihtiyacı olan öğrencilere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nezihe Akar ve Fizyoterapistlerimiz Tuğba Yardım ve Merve İlçin eşliğinde fizik tedavi ünitesinde tedavilerinin sağlanacağını söyledi.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nezihe Akar gözetiminde Rehabilitasyon merkezinden gelecek öğrencilerin tedavileri uzun süreli olacağından, fizyoterapistlerin öğrenciler ile yakından ilgilenecek olması olumlu sonuçlar doğuracağını ifade eden,. Özel Asema Hospital Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, rehabilitasyon merkezlerinden hastanelerine gelecek hastalar içinde hiçbir fark ücretinin alınmayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YUNUS DEMİR 6 yıl önce

Sağlık önceki yıllara nazaran çok önde Allah bu devletten bu hizmetlerden razı olsun yaşlı engelli fakir hasta olan herkesin derdine derman olmaya çalışılıyor. özverili çalışmalarından ve sürekli çaba sarfeden asema hastanesi çalışanlarını tebrik ediyorum.

Avatar
şeyda yalçın 6 yıl önce

eğitim rehabilitasyon öğrencileri ve engelli arkdaşlarımız kardeşlerimiz gerçekten ilgiye muhtaç kesimlerdir. buranın bir yabancısı olarak bunlara el uzatmak onları bir nebze olsun güldürmek sahip çıkmak insanlık görevimizdir. engelli kardeşlerimizin özel hastanede bütün tedavilerinden hiçbir fark almayan asema hospital e bu ince davranışlarından dolayı takdir ediyorum. hepimiz kardeşçe birliğimiz devam ettiği sürece yaşasın insanlık

Avatar
fedakar öğretmen 6 yıl önce

kendimizi 1 günlüğüne engelli olduğumuzu düşünelim ve o gün yapamayacağımız ve yaşayamayacağımız o kadar çok şey çıkacak ki bunları lütfen her kesim elinden geldiğince bu öğrencilerimize yardım eli uzatıp duyuralım onların sesi olalım. sürekli eğitimde ve etkinlikte olan bu hastane çalışmalarını her kurumunda yapması gerekir aslında herkes alanında bişeyler yaparsa ortada hep mutlu ve gülün insanlar göreceğiz.

Avatar
özel eğitim öğretmeni 6 yıl önce

Nerede insan var ise orada olmak gerekir nerede bir acı var ise onu paylaşmak gerekir. ilde gerçekten çok güzel kalpli insanlar var. Emeklerinize Sağlık Asema Hospital

Avatar
yunus aktaş 6 yıl önce

en son zeynep hatun okulunda sağlık hizmeti vermişlerdi o zamanda fakir olan 2 komşumun çocuklarını okula götürmüştüm. herhangi bir sosyal güvencesi yoktu ailenin devlet hastanesine sürekli gidip çoğu kez muayene olmadan dönüyordular. hastanenin yapmış olduğu etkinliğin değerini komşumun ihtiyacını düşündüğümde açıkçası ilk defa önemini bildim.