Bu haber kez okundu.

MUTLU BİR DÜĞÜN
banner229

Siirt’in tanınmış ailelerinden Ali Öztatlı’nın biricik Kızı Merve Öztatlı ve Atalay Yağcı’nın biricik oğlu Adem Yağcı İstanbul Pendik Crowne Plaza Otelde parlak bir düğünle dünya evine girdiler.

Siirt ve İstanbul'dan çok sayıda davetlinin katıldığı düğün görkemli geçti.

İstanbul’da düzenlenen kına gecesi ve düğün töreni ile dünya evine giren Öztatlı ve Yağcı çiftinin çocukları Merve ve Adem için yoğun davetlinin katılımıyla İstanbul Pendik Crowne Plaza Otelde görkemli bir düğün töreni düzenlendi.

Gelin ve damadın konfeti eşliğinde düğün salonuna alınmasıyla başlayan tören, Siirtli sanatçı Şükrü Çoban ve Ünlü Türkücü Nihat Doğan’ın birbirinden güzel üç dilde söyledikleri türküler eşliğinde gece geç saate kadar halay çekmeleriyle devam etti.

Medyasiirt ailesi olarak Genç çifte mutluluklar diler, Öztatlı ve Yağcı ailelerini kutlarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selma Tufan-Soylu 7 yıl önce

Eğer yanınızda olsaydım size simsimi sarılır, yasam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. İşte bu mesaj da benim orada söyleyemediklerime aracılık ediyor. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Omur boyu saadetler sizin olsun! Huzurlu sevgi dolu bir yuvaniz, sans,mutluluk hep yanibasinizda olsun. Bu hayatta birlikte bir guzel yaslanin iyi yaslanin diyerek her ikinizide tebrik ediyorum!