Bu haber kez okundu.

Murat Market Müşterilerine Aşure İkram Etti
banner229

Yıllardır ilimizde kaliteli ürünleri bol çeşidi uygun fiyatları ve müşteri memnuniyeti ile hizmet veren Murat market Muharrem ayının 10 cu günü aşure günü olması nedeni ile kooperatif şubesinde aşure dağıttı.

 Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği aşure ikramında yaklaşık  bin adet aşure kısa sürede tükendi.

Hesaplı alışverişin ardından ikram edilen aşureden de tadan vatandaşlar, büyük memnuniyet duyarak, her günün aşure tadında olmasını dilediler.

Murat Market Kooperatif şubesi müdürü Nejdet Tokgöz, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlara aşure ikramında bulunduklarını söyledi.

Tokgöz, “Bu sosyal bir faaliyet. Bunun önemi şu, Muharrem ayı ve bu ayda gerçekleşen olaylar çok önemli olaylar. Özellikle aşurenin yapımı bile bize bir mesaj veriyor. Farklılıklarla bir arada olmamızı ve bir arada yaşayabileceğimizi gösteriyor. Son zamanlarda bunu yeniden hatırlamamız gerekiyor. Çünkü ülkemiz üzerinden gerçekten kötü oyunlar oynanıyor. Buda şuur verme açısında güzel bir faaliyet” dedi.

Geleneksel hale gelen aşurenin her yıl devam edeceğini belirten Tokgöz, kaliteli alışverişin adresi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Vatandaşlar da aşure ikramından dolayı market yetkililerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.