Bu haber kez okundu.

Muhtarlarla Kentin Asayişi Ele Alındı
banner229

Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarları ile düzenlenen bir toplantıda, kentin asayiş durumu ele alındı.

İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay  başkanlığında emniyet müdür yardımcıları ve üst düzey yöneticilerin katıldığı toplantıda muhtarlardan beklentiler ve karşılaştıkları sorunlar dile getirildi.

Terörle mücadeleninin arılıksız bir şekilde sürdüğünü belirten Kızılay, mala karşı işlenmiş suçlarda da % 20 oranında bir azalma olduğunu ve olayların aydınlatılmasında da daha iyi durumda olduklarını söyledi.

Kent genelinde huzurun sağlanmasında muhtarlarla işbirliği içerisinde olduklarını belirten Kızılay “Sizler mahallelerinizdeki hareketliliği takip ediyorsunuz.  Şüpheli durumları bize bildiriniz.Bunun yanı sıra günü birlik kiralanan konutlar konusunda da bize yardımcı olmalısınız.Mahallelerinizde bulunan iş yerlerinin kamera takmaları konusunda gerekli uyarıları yapınız.Biz gerekli denetimleri yapıyoruz. Metruk binalar sorun olmaya devam ediyor.

Belediyemizle birlikte bu konuda epey mesafe aldık. Birçok metruk binayı yıktırdık. Bu konuda bize yardımcı olmanızı ve bu metruk binaların sahipleriyle görüşmenizi istiyoruz. Herkes işin bir ucundan tutarsa çok daha verimli çalışmalar yapılır. Hepinizle sık sık görüşüyoruz.Sorunlarınızın çözümünde ve görevinizi daha iyi yapmada size yardımcı olmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Muhtarlarda karşılaştıkları sorunları ve taleplerini dile getirdiler.

Emniyet Müdür Vekili Saruhan katımlılarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.