Bu haber kez okundu.

MODERN KAPALI SPOR SALONU TAMAM
banner229
Siirt, modern çok amaçlı bir kapalı spor salonuna kavuştu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Doğan Mahallesinde yaptırılan kapalı spor salonunun inşaatı tamamlandı.
Antrenman ve jimnastik salonları da bulunan kapalı spor salonu 1500 seyirci kapasitesine sahip. Maçların çok kısa bir süre sonra bu salonda oynanmaya başlayacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Siirt’in sportif tesisler açısından iyi bir duruma geldiğini belirtti.
Yeni salonun hizmete girmesi ile gençlerin daha rahat spor yapabileceklerini belirten Olgaç ”Kapalı spor salonumuz çok amaçlı olarak tasarlandı.
Basketbol voleybol, badminton gibi bir çok branşta bu salonda maçlar oynanabilecek. Salonumuz 1500 seyirci kapasiteli. Antrenman ve jimnastik salonları da bulunuyor. Ayrıca basın odası da mevcut. Solunumuz engellilerin rahat bir şekilde maç oynayabilecekleri ve izleyebilecekleri bir şekilde dizayn edildi.” Dedi.
Kapalı yüzme havuzu inşaatının devam ettiğini belirten Olgaç çok yakında bir kamp merkezi inşaatında da başlanacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.