Bu haber kez okundu.

Milletvekilimiz Yasin Aktay, Tarım Bakanı Faruk Çelik'le Görüştü
banner229
AK Parti Siirt milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay, Tarım Bakanı Faruk Çelik ile görüşerek Siirt için bir takım isteklerde bulundu... Milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay'ın, Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile görüşerek, ilimiz için 6 maddeden oluşan isteklerini kendilerine ilettiği öğrenildi.
Aktay'ın 6 maddeden oluşan istekleri arasında: Tarımsal ve Kırsal kalkınmayı destekleme kurumunun kurulması, Tarım kredi kooperatifinin kurulması, Siirt fıstığını araştırma ve geliştirme merkezinin kurulması, İlimizde GAP koordinatörlüğünün kurulması, Siirt fıstığına, zivzik narına ve Pervari balına proje desteği verilmesi ile Siirt ve Eruh'a yeni hizmet binası yapılması hususundaki taleplerinin bulunduğu ve konuyu Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e ilettiği haber alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali pece 8 yıl önce

sayın bakanım sayın milletvekilim tarım il müdürlüğünün dama taşı gibi müdürlerin yeri değiştiğini tillo asıl ilçe müdürünün siirte bir yıldır geciçi görevde olduğunu ve daire vekil şübe müdürleriyle yönetildğini gündemde olması.

Avatar
çevre sakinleri 8 yıl önce

bu kiş ortasında lojmaları boşaltılan tarım lojmanları insan sağlığını tehdit edececek boyuta geldi etraf haşere ve kokudan geçilmiyor.

Avatar
Bulent 8 yıl önce

sayin vekilim tayin ve atamalarda memleketimiz icin tecrubeli bilgi ve birikimli mudurler atanirsa iyi olur disardan torpille asla memleketimiz staj yeri olmasin.