Bu haber kez okundu.

 Mezarlıklarda Yabani Otlarla Mücadele Başladı
banner229
 Siirt belediyesi özellikle yaz aylarında yurttaşların mezarlıklarda dini vecibelerini daha kolay yapabilmeleri amacıyla kentte bulunan mezarlıklar bulunan yabancı otların büyümemesi için ilaçlama çalışması başlattı.

Siirt belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü bünyesinde özellikle yaz aylarında uzayan ve yurttaşların mezarlıklarda dini vecibelerini zorlaştıran yabani otlar için alınan önlemler kapsamında kentte bulunan mezarlıklar bulunan yabancı otların büyümemesi için ilaçlama çalışması başlattı.  Yeni Mahallede bulunan Zeviye ve Doğan mahallesinde bulunan Şeyh Musa mezarlıklarında başlatılan ilaçlama çalışmalarının hafta sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

Bu arada Park ve Bahçeler müdürlüğü bünyesinde devam eden çevre düzenleme çalışmaları kapsamında  Mithat Öktüren caddesinde  bulunan orta refüjde korkuluk yapım çalışmaları başlanırken,  Abdurahman Kavak Caddesindeki  (Eruh Yolu) orta refüjde  çam ağacı ve zakkum çiçeği ekim çalışmaları da devam ediyor.

Fen işleri müdürlüğü bünyesinde de , Barış, Affetevler ve  yeni mahallede  yol yapım, onarım ve düzenleme  çalışmaları kapsamında da  kaldırım, istinat duvarı ve  yollara parke  döşeme çalışmalarında  devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.