Bu haber kez okundu.

‘MERKEZ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ’ ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
banner229

Siirt Valiliği ‘Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde 2017 yılı içerisinde görev yapacak encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Siirt Valiliği ‘Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’2017 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı, Vali Yardımcısı ve Hizmet Birliği Başkanı Yunus Koç başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Yunus Koç,  İl Genel Meclis Başkanı Hatice Tay, Birlik Müdürü Yaşar Nalbant, İl Genel Meclis Üyeleri ve Merkeze bağlı Köy Muhtarları katıldı.

Birlik Başkanı Yunus Koç’un yaptığı açılış konuşmasının ardından,  2017 yılı Birlik Encümen seçimlerine geçildi.

Yapılan oylama sonunda; Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Hikmet Ekin, Sadık Adıgüzel ile Sağlarca Köy Muhyartı Dijvar Kılıç ve Bayraktepe Köy Muhtarı Abdurrezak Özbey, bir yıl süreyle Siirt Merkez Köylere Hizmet Birliği Encümen Üyeliğine seçildi.

Ayrıca Genel kurulda 2016 yılı faaliyet raporu ve kesin hesap bütçesi oy birliği ile kabul edilerek, onaylandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.