Bu haber kez okundu.

KURTALAN’LI ÜÇ GİRİŞİMCİ KOSGEB İLE KENDİ İŞİNİ KURDU
banner229
Siirt’in Kurtalan ilçesinde üç girişimci Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt Müdürlüğünden aldığı Yeni Girişimci Desteğiyle iş yerlerini kurdu.
Kurulan işletmeleri Kurtalan Kaymakamı Oktay ATEŞ ve KOSGEB Siirt Müdürü Ömer ERKILIÇ ziyaret ettiler. Kurtalan Kaymakamı Oktay ATEŞ yaptığı açıklamada, ilçe ekonomisinin büyümesi ve güçlenmesi gerektiğini bununda girişimciler ile olacağını belirterek işletmelerini kuran girişimcileri kutlayarak, ilçede istihdama katkı sağlayacak her girişimcinin yanında olacaklarını devletin sunduğu tüm desteklerden faydalanabilmeleri için elimizden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.
KOSGEB Siirt müdürü Ömer ERKILIÇ ise yaptığı açıklamada, destek alarak Kurtalan’da kurulan 3 işletmeden birinin kırtasiye, birinin market ve bir diğerinin pastane olduğunu belirterek, yeni kurulan işletmelere aracılık etmek, yeni kurulan işletmeler ile istihdama katkı sağlamak bizi çok mutlu etti dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.