Bu haber kez okundu.

Kurtalan Milli Eğitim Müdürü Polat, Yemekhaneleri Denetledi
banner229

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat İlçe genelinde taşımalı öğrencilere yemek hizmeti veren firmayı denetledi

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emrullah Aslan ile birlikte ilçe genelinde eğitim gören öğrencilere yemek hizmeti veren firmayı ziyaret etti.

Ziyaretinde ilçe genelinde 948 ilköğretim öğrencisine sıcak öğle yemeği hizmeti veren firmanın mutfağını gezen ve yapılan yemekler hakkında bilgi alan Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, bu tür denetlemelerin sık sık tekrar edileceğini öğrencilerimize en iyi ve en kaliteli hizmetin verilmesi için çalışacaklarını dile getirdi.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, ilçe merkezine taşımalı sistemle taşınan öğrencilerin kullanacağı okullardaki yemekhanelerde denetlemelerde bulunarak, yüklenici firmanın şartnamelere uygun bir şekilde yemekhane düzenlerini sağlayıp sağlamadığını bizzat kontrol etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat “ taşımalı sistemle öğrencilerimizi hem ilçe merkezine, hem de taşımalı okullara taşıyarak, eğitim veriyoruz. Bu öğrencilerimizin öğlen yemeklerini karşılıyoruz.

Bu nedenle öğrencilerimizin sağlıklı, temiz ve güzel yemekler yemeleri için, öğrencilerimizin yemek ihtiyacını karşılayan yemek fabrikalarını denetledik. Öğrencilerimize sağlıklı, güzel yemekler vermeye devam edeceğiz, bunun için bu denetimlerimiz sıklıkla olacak” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.