Bu haber kez okundu.

Kurtalan İlçesinde Üreticilere Eğitim Verildi
banner229
Siirt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kurtalanüreticilere eğitim verdi.
Kurtalan İlçesinde, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve serbest Tarım Danışmanlarının organize ettiği, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Memet Sabri TAN, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü V. Emrah TAŞ ile Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü M. Nafiz KARDEŞ, Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim görevlileri Fatih ÇIĞ, Halit Seyfettin ATLI, Mesut BUDAK ve Cevdet KAPLAN' ın katılımıyla Bitki Besleme- Gübreleme-Hububat Hastalık ve Zararlılar ile Fıstık Bahçelerinin Bakımı-Budaması ve Gübrelemesi konularında slayt gösterili eğitim toplantısı düzenlendi.
Eğitimde, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, uygulamada yapılan eksik ve yanlışlar ile yapılması gereken iş ve işlemler ile çözüm önerileri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.