Bu haber kez okundu.

Kooperatif Mahalle Muhtar Adayı Fereç Sarı, "Hizmet İçin Adayım"
banner229

Eski Belediye çalışanı emekli Fereç Sarı Kooperatif Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

Belediyeden emekli Fereç Sarı Kooperatif mahallemize hizmet için aday olmaya karar verdiğini açıklayarak,“Gelin el ele mahallemizi daha temiz, örnek bir mahalle yapalım ” sloganı ile çıktığımız bu yolda yaşadığımız mekan, sokak,cadde neresi olursa olsun sakini değil, sahibi olmamız gerektiğini belirtip, mahallemizin sorunlarının çözümü için değerli Kooperatif Mahallesi sakinlerinin oylarına talibim, dedi.

Mahalle sakinlerinin oyuna talip olan Fereç Sarı; “9 yıl’a yakın zamandır Kooperatif mahallesinde ikamet ettiğini, uzun yıllar Siirt Belediyesinde görev yapmış birisi olarak Siirt’imize, Mahallemize uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyleyerek, belediye tecrübelerini mahalle sakinlerine sunmaya çalışacağını söyledi.

Biz vatandaşımıza mahallemize en iyi ve en hızlı hizmeti verebilmek için siz değerli mahalle sakinlerimizin 7/24 sıkıntılarına çare olabilmek için görevimizin başında olacağız. Biz vatandaşımızın derdi olunca bize gelsin diye beklemeyip biz kapı kapı dolaşıp mahallemizin dertlerine, sorunlarına çare olacağız.Mahalle sakinlerimizi ayağımıza değil, her daim mahalleli vatandaşımızın ayağına gideceğiz.

Vatandaşların desteği ile muhtar seçildiği takdirde halkın sosyal ihtiyaçlarıyla ilgileneceğinin de sözünü veren Fereç Sarı, şunları söyledi: “Vatandaşın sorunlarının çözümü için diğer idari kurumlarla işbirliği içerisinde olacağız.

Vatandaşımızın sorununun çözümü için ön ayak olacağız. Yeri geldiğinde mahalle sakinleri ile fikir alışverişi yaparak, mahallemizi geleceğe taşıyacak, güzelleştirecek yeni projeler üreteceğiz ve uygulamaya geçirilmesi için de vatandaşımızla iç içe olup, birlikte hareket edeceğiz.

 Komşuluk ve mahalle bilincini oluşturup daha da ileri seviyelere taşıyacağız. Sosyal etkinliklerle kaynaşmayı da sağlayacağız. Kısacası iyi günde de kötü günde de mahallemizin muhtarı olacağız” Önümüzdeki yerel seçimde takdiri siz değerli seçmen ve mahalleden vatandaşlarıma bırakıyorum. Bu kutsal görev için oylarınıza talibim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökçe Marakçı 5 yıl önce

Ben fereç abiyi çocuklugumdan bilirim babamın ve amcalarımın çok yakın arkadasıydı mahallede su patlar yol bozulur kum lazım olur asfalt lazım olur hep ferece abi ön ayak olurdu muhtarlıgı hakkı ile yapacaktır