Bu haber kez okundu.

KAYMAKAM KOCABEY, ÖĞRETMENLERLE BİRARAYA GELDİ
banner229
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile Baykan İlçemizde görev yapan öğretmenler ile öğlen yemeğinde bir araya geldi.
Etkinliğe Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey ve öğretmen olan eşi Ferda Kocabey in yanı sıra İlçe Garnizon Komutanı Hayrettin Fidan , Cumhuriyet Savcısı Hüsnü Aybeg Yılmaz , Hakim Suat Koçak , İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Güven katıldı.
Yemeğin ardından Baykan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Güven günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayıp kısa bir konuşma yaptı. Kocabey, konuşmasında okullardaki sıkıntıların giderilmesi, eğitim kalitesinin ve başarısının arttırılması noktasında gerekenlerin yapıldığını belirtti.
Ayrıca öğretmenlerin eğitimle alakalı problemlerinde direkt olarak kendisine ulaşabileceklerini vurgulayarak tüm öğretmenlere başarılar diledi. Kutlamanın ardından program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.