Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dayanç, Şırnak, Cizre ve Silopi'den Gelen Aileleri Ziyaret Etti
banner229
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç beraberinde İlçe Emniyet Amiri Bedri Yaman ve S.Y.D.V. Müdürü Nurettin Akan olmak üzere; Şırnak, Cizre ve Silopi’de ikamet etmekte iken, terör nedeniyle Eruh ilçemize yerleşen vatandaşlarımızı kaldıkları evlerde ziyaret etti.
Ziyaretleri esnasında terör mağduru vatandaşlarla yakından ilgilenen Kaymakam Dayanç, sorunlarını dinleyerek, geçici çözüm noktasında yapılabilecekleri konuştu.
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; yaşanan terör olaylarından dolayı evlerini terk etmek zorunda kalarak, Eruh İlçemize gelen 250 – 300 civarında aile olduğunu, bu vatandaşlarımıza devletimizin şefkatli elleri vasıtasıyla gerekli misafirperverliğin gösterileceğini ve ilçemizde kaldıkları süre zarfında sorunlarına geçici çözüm bulunmaya çalışılacağını belirterek, çocukların eğitimi ve sağlık konuları başta olmak üzere, ilgili tüm kamu kurumlarının gerekli çalışmaları yapacağını söyledi.
Kaymakam Dayanç, ayrıca Kızılay ile irtibata geçtiklerini ve buradan temin edilen yardım malzemelerinin de vatandaşlarımıza en seri şekilde ulaştırılacağını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.