Bu haber kez okundu.

İş Adamı Şakir Özçiçek'in  Yeni Yıl Mesajı
banner229

Barden Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şakir Özçiçek, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Barden Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şakir Özçiçek yayınladığı yeni yıl mesajında; “"2019 yılının milletimize ve dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını diliyorum" dedi.

İşadamı Özçiçek yayınladığı mesajında; “2019 yılında, tarihimizden aldığımız gücü, sürekli değişen, gelişen dünya şartlarının sağladığı fırsatlarla birleştirdiğimizde, Ülkemiz için hizmet ve yaşam kalitesinin daha da artacağı, başarılı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle, bu cennet vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yakınlarının, kahraman gazilerimizin, 15 Temmuz hain kalkışma sırasında şehadet mertebesine ulaşan demokrasi şehitlerimizin yakınlarının, Siirtli Hemşehrilerimizin, çalışmalarımıza katkı ve destek veren basın mensuplarımız ile aile ve yakınlarının, yeni yılını en samimi duygularımla tebrik ediyor, 2019 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tunca demirel 5 yıl önce

Gerçekten çok değerli bir iş adamı.. siirtin gelmiş geçmiş en güzel otelini kazandırdı..