Bu haber kez okundu.

İş Adamı Cahit Özdemir, Siirt’in Değerlerini İftarda Buluşturdu
banner229

Siirt EBİM56 Vodafone firması sahibi Siirtli iş adamı Cahit Özdemir, Siirt'in değerlerini iftarda buluşturdu. 

İftar Programına, Siirt’in tanınan spor camialarından birçok isim, bürokrasi ve EBİM56 Vodafone çalışanları hazır bulundu.

Siirt EBİM56 Vodafone firması sahibi Özdemir ailesinin sevilen ismi Siirtli İş adamı Cahit Özdemir, hemşerileri ve sevenleriyle iftarda buluştu.

 Bilek Spor Kompleksi Havuz başında düzenlenen iftar programına Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat, Baro Başkanı Nizam Dilek,Siirt Barosuna bağlı avuakatlar, eski TEDAŞ Müdürü Muzaffer Özdemir,  ASKF Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı, Siirt İl Özel İdare Spor kulübü Genel Menajeri Çetin Akınay, Siirt Spor teknik heyeti Hüseyin Batur, Yunus Kılıçvuran, Samet Akınay, 1969 Siirt Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Cumali Şeker, Siirt Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ersan Kesici, ING Bank Müdür Yardımcısı Evren Amcalar, Siirt Spor’da top koşturmuş eski futbolcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Okunan ezanın ardından Havuz başında iftar açıldı.

Amacının tüm sevenleriyle bir arada olmak ve iftar açmak olduğunu belirten Cahit Özdemir, katılımcılara davete icap ettiklerinden dolayı teşekkür etti.

Program daha sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Bostancık köyü 5 yıl önce

Böyle bir buluşma bizleri heycanlandırdı.Emeği geçen herkese teşekkürler.hepsi tamamda ama eski tedaş Müdürü derken anlamadım muzaffer Özdemir bey feto’dan atıldı diye biliyorum artık ne alaka eski kurumu kullanılıyor.