Bu haber kez okundu.

“İnci Küpeli Kız" Tiyatro Oyunu Siirt’li Sanatseverle Buluşuyor
banner229

Pervari Belediye Başkanlığı’nın katkıları ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ‘Pervari Metod Tiyatro Gurubu’ tarafından sahnelenecek, “İnci Küpeli Kız” adlı tiyatro oyunu, Siirt’li sanatseverle buluşuyor.

Memur-İşçi, esnaf, öğretmen, öğrenci gibi çeşitli meslek guruplarının sahneleyeceği tiyatro oyunu; 2 Mart Cuma günü akşam saat: 19:30 da Kültür Merkezinde sahnelenecek.

Daha önce Pervari’de sahnelenen ve tiyatro severlerden tam not alan oyunun yönetmeliğini yapan Murat Özcan, Tüm Siirtli sanatseverleri davet ederek, oyunun, dram-komedi içerikli tek perdeden oluştuğunu belitti.

Oyun; Konuşma engelli bir kız olan İnci’nin, resim yeteneğine sahip olmasına rağmen, okuyamamasını, asıl engellerin bedende değil, zihinlerde olduğunu, birbirini anlayarak sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularıyla her şeyin üstesinden gelinebileceğini anlatıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.