Bu haber kez okundu.

İlimizde Gece Saatlerinde Radarla Hız Denetimi Uygulaması Başladı
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, sürücülerin trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, hız ihlali kaynaklı trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla gece belli saatlerde "Radarla Hız Denetimi” yapılmaya başlandı.

Son günlerde bulvar üzerinde araçların özellikle gece aşırı hız yaptıkları, hıza bağlı trafik kazalarının meydana geldiği ve daha ciddi kazaları engellemek için trafik ekipleri tarafından bulvar üzerinde gece belli saatlerde Radarla hız denetimi uygulaması yapılmaya başladı.

Radar uygulamasının her gün gece devam edeceği bildirildi.Hız sınırını %30 a kadar aşan araçlara 235.00 TL, %30 da %50 ye kadar 488.00 TL, %50 den sonrası ise 1002.00 TL dir.

Ayrıca Siirt il merkezinde ikinci sıraya park eden araçların akışkan trafiği yavaşlattığı için cezai işlemlerin uygulandığı ve ikinci sıradaki araçların çektirilmeye devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.