Bu haber kez okundu.

Hassa Hatun Anaokulunun Minik Öğrencileri Sağlık Haftasını Kutladı
banner229

Hassa Hatun Anaokulu Öğrencileri Sağlık Haftası kapsamında Özel Asema Hospital Çocuk Doktoru Ahmet Gökhan Uslan’ı okullarına davet etti.

Miniklere doktorluk mesleği hakkında bilgi veren Çocuk Doktoru Ahmet Gökhan Uslan, "Yeniden dünyaya gelsem, yine doktor olmak isterim. Doktorluk insanlara faydalı olan bir meslek. Mesleğinizi yaptığınız sürece, hep insanlar için çalışıyorsunuz" dedi.

Öğrencilerin doktorluk mesleği hakkında merak ettikleri soruları yanıtlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Gökhan Uslan minik öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı.

Yapılan bu tür etkinliklerde çocukların doktorlara bakış açısının değiştiğini ve korkularını yendiklerini ifade eden Özel Asema Hospital Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Gökhan Uslan, ailelerin de çocuklarını hastalıklara karşı bilinçli bir şekilde uyararak koruyabileceklerini söyledi.

Dr. Uslan'ın konuşmasının ardından çocuklar da ileride doktor olmak istediklerini söyleyerek, Dr. Uslan’a teşekkür ettiler.

Seminer sonunda Hassa Hatun Anaokulu öğretmeni Sümeyra Maden, Özel Asema Hospital Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Gökhan Uslan’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Miniklere gösterilen ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Hassa Hatun Anaokulu Müdürü Burcu Demirhan Cezlan, Sağlık Haftası kapsamında bizlere kapısını açan yoğun ilgi ve desteğini esirgemeyen Özel Asema Hospital yönetimine, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Gökhan Uslan’a,Genel Müdür Necmettin Fırat’a, tüm hekimlerine ve sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlik sonunda minik öğrencilere Özel Asema Hospital tarafından kek, elma ve balon dağıtıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.