Bu haber kez okundu.

Haşere İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
banner229
 Siirt Belediye tarafından bahar mevsimini gelişi ile birlikte başlayan haşere ile mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Siirt Belediyesi bünyesinde bulunan Temizlik İşleri ve Park ve Bahçelere Müdürlüğü tarafından özellikle yurttaşların yaz mevsimde haşerelerden etkilenmemesi amacıyla 1 Mart tarihinden itibaren başlatılan haşere ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 6 seyyar,  4 motorize ekibinden uluşan Haşere ilaçlama ekipleri tarafından 1 Mart tarihinden itibaren başlatılan ilaçlama çalışmaları kapsamında çevre mahallerde bulunan ahır, boş ev, çöp konteynırları, park, bahçe ve yeşil alanların bulunduğu mekânlarda haşerelerin lavlarına karşı Lavrasit ilacı ile mücadele çalışmalarına devam ederken, mevsim normallerinin üzerinde devam eden yağışların zaman zaman çalışmaları olumsuz yönde etkiliyor.

Yapılan ilaçlama çalışmaları ile ilgili olarak bilgi veren Haşere ile mücadele ekipleri sorumlusu Emin Korkmaz,  1 Mart tarihinden itibaren çalışmalar kapsamında motorize ve seyyar ekiplerimiz ile birlikte kent genelinde Sivri ve Kara Sinek sinekler ile mücadele kapsamında 2 bin hayvan barınmağı, 5 Yüz hayvan gübresi alanı, 350 iş yerin bodrum katları, kanalizasyon kapakları ve okul bahçelerinin ilaçlandığını, çalışmalarının aralıksız  devam edeceğini  söyledi.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.