Bu haber kez okundu.

Genel Sekreterlik Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu
banner229
Siirt Kamu Hastaneler Birliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Genel Sekreterlik bünyesinde çalışan tüm personeller ve aileleri bir araya geldi.
Genel Sekreter Uzm. Dr. Fikret CAN, İdari Hizmetler Başkanı Selami DEMİR, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Erhan ÖZENÇ, Genel Sekreterlik çalışanları ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.
Siirt Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fikret CAN, geçen Ramazan'da da böyle bir organizasyon yaptıklarını ve geleneksel hale getirmeyi düşündükleri iftar yemeği programının, Siirt Kamu Hastaneler Birliği ailesinin birlik ve beraberliğini kuvvetlendirdiğini ifade etti.
Siirt Kamu Hastaneler Birliği katkılarıyla hazırlanan yemekte Genel Sekreterlik çalışanları, aileleri ve iş arkadaşları ile birlikte hoş vakit geçirip, sohbet etme fırsatı buldular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.