Bu haber kez okundu.

Geçen Yıl Botan Çayı'nda Boğulanlar İçin Mevlit Okutuldu
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanlığınca, geçen yıl Botan Çayı'nda ani su yükselmesi nedeniyle 6 kişinin yaşamını yitirmesinin yıl dönümü nedeniyle mevlit okutuldu.
Yeni Mahalle Camisi'nde düzenlenen mevlit programına, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Kadın Kolları, Botan çayında yaşamını yitirenlerin aileleri ve arkadaşları katıldı. Okunan mevlidin ardından hayatını kaybedenler için dua edildi.
Cami çıkışında konuşan AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, aralarında AK Parti İl Gençlik Kolları üyesi Ahmet Tente'nin de bulunduğu 6 kişiyi unutmadıklarını ve bu nedenle mevlit okuttuklarını söyledi.
 Hayatını kaybedenlerin ailelerinin yanında olamaya devam edeceklerini ifade eden Çalapkulu, "Onların anısına hürmeten Mevlid-i Şerif verdik. Başta Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz olmak üzere, bu programa teşrif eden bütün vatandaşlarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Onlarla ilgili yasal tüm taleplerin savunucusu olacağız. Allah'ın izniyle kendilerinin geride bıraktığı ailelerinin ve yakınlarının sahipsiz olmadığını kendilerine göstereceğiz. Onlara sürekli kol kanat gererek sahip çıkacağız" dedi.
AK Parti Siirt İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ise yaşanan bu gibi olayların ve kazaların bir daha yaşanmamasını diledi. Özekinci,  geçen hafta Şirvan- Pervari karayolunda şehit düşen 8 Askerimiz  için Çarşamba günü mevlid okutacaklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
SiirtAk PartiMevlidBotan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.