Bu haber kez okundu.

Fikir Adamı Hayati İnanç Gençlerle Bir Araya Geldi
banner229

Ensar Vakfı Siirt Şube Başkanlığı ve Siirt Üniversitesi Değerler Eğitimi Öğrenci topluluğu ile beraber Fikir adamı Hayati İnanç tarafından "Can Veren Pervaneler" Konferansı gerçekleştirildi.

Fikir adamı Hayati İnanç gençlerin içine düştüğü bunalıma ve onlar için kurulan tuzaklara dikkat çekti. İnanç, gençlerin bu tuzaklara düşmemeleri için maneviyat açısından güçlü bir şekilde yetiştirilmelerini istedi.

İnanç, Ensar Vakfı Siirt Şube Başkanlığı ile Üniversitenin Değerler Eğitimi Topluluğunun ortaklaşa düzenledikleri söyleşide gençlerle deneyimlerini paylaştı.

Ensar Vakfı Başkanı Necmettin Çiçek’in açış konuşmasının ardından söz alan İnanç, divan edebiyatından şiirlerden örnekler vererek zenginleştirdiği konuşmasında “Gençlerimiz günümüz de bir buhran içindedirler.Bunun nedeni de milli ve manevi değerlerden uzak bir şekilde yetiştirilmeleri ve uzak bir hayat tarzını benimsemeleridir.

Bu şekilde yetiştirilen gençlerimiz için onları helaka sürükleyecek birçok tuzakta kuruluyor. Gençlerimizi içinde düştükleri bu buhrandan korumak ve tuzaklara karşı şuurlu olmalarını sağlamak için milli ve manevi değerlere önem vermemiz ve bu değerleri gençlerimize benimsetmemiz gerekiyor.” Dedi.

Fikir adamı İnanç söyleşinin ardından öğrencilerin ve davetlilerin sorularını cevaplandırdı.

Söyleşinin ardından Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Nihat Şındak, Hayati İnanç’a üzerinde adı yazılı Siirt Battaniyesi takdim etti.

Öğrencilerin büyük bir ilgi ile takip ettikleri söyleşiye bazı kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.