Bu haber kez okundu.

Eş Başkan Bakırhan’dan Merkez Köylere Ziyaret
banner229

 Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan köy gezileri ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı köyleri ziyaret etti.

Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan,  beraberinde İl genel Meclis Başkanı Hatice Tay, HDP ve DBP’li yöneticiler, İl genel ve belediye meclis üyeleri ile birlikte merkeze bağlı Kavaközü ( Tanzê), Kemerli ( Kewex), Erdoğdu (Gundêk),Yazlıca (Seyfiyê), Yokuşbağlar (Mutit), Eğlence (Çemepirê), Bağlıca(Gerêweşê), Akarsu (Kelhok) ve Sağlaraca (Billoris) köylerini ziyaret etti.

Ziyaret ettikleri köylerde yurttaşları büyük ilgisi ile karşılaşan Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan ve beraberindekiler, yurttaşların sorunlarını dinleyerek bir süre sohbet etti. 

 Erdoğdu (Gundêk) köyündeki ziyareti sırasında pekmez yapan yurttaşları ziyaret eden Bakırhan ve beraberindekiler pekmezin yapılışı hakkında yurttaşlardan bilgi alarak bir süre sohbet etti. 

Daha sonra Eğlence (Çemepirê) köyüne geçen ve köy girişinde 3 yaşında ki Azra isimli kız çocuğu tarafından güller ile karşılanan Bakırhan ve beraberindekiler ziyaret ettikleri köylerde muhtarlar ile bir araya gelerek köylerin sorunları hakkında bilgi alarak muhtarların ve yurttaşların talep ve önerilerini dinledi.

Bakırhan,  ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda köylerde yaşanan sorunların çözümü için noktasında belediye imkânları dâhilinde gereken her türlü yardım ve desteği sunacaklarını ifade ederek,  yurttaşların ziyaretleri sırasında gösterdikleri ilgili, alaka ve sıcaklık için yurttaşlara teşekkür etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf 9 yıl önce

allah devlete zeval vermesin, zaten devlet bu köylere her türlü hizmeti götürüyor, sen ilk önce şehir merkezindeki hizmetleri yap ondan sonra köylere hizmet götür. sayın başkan gölge etme , başka ihsan istemiyoruz.