Bu haber kez okundu.

Eruhlu Gençler Üniversiteye Hazırlanıyor
banner229

Görevlendirme yapılan Eruh Belediyesi, çok yönlü çalışmalar neticesinde ilçenin çehresini değiştirirken, diğer yandan da eğitim, kültür, sanat ve spora katkı sunmayı devam ederek son olarak öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanması için "Sürekli Eğitim Merkezi" kurdu.

Eruh Anadolu İmam hatip lisesi alanındaki eski bir okul binasını işlevsel hale getiren Eruh Belediyesi,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde faaliyete geçirdi. Yeni eğitim merkezinde sınavlara hazırlanan öğrenciler sözel, sayısal ve sosyal bölümlerinde derslere başladı.

Eruh Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili  Murtaza Dayanç yaptığı açıklamada,” Orta öğretim mezunu gençlerin üniversite sınavlarına hazırlanması konusunda ilçedeki bir eksikliği giderdiklerini belirterek, milli eğitim müdürlüğü ile yapmış oldukları protokol kapsamında kullanılmayan eski bir okul binasını baştan aşağı onararak işlevsel hale getirdiklerini, merkezde eğitim gören tüm öğrencilere sınavlara hazırlık için gerekli kırtasiye ve metaryal desteğini ücretsiz sunduklarını” belirtti.

Dayanç, “bunun yanı sıra öğrencilerin araştırma yapması için teknolojik imkanlarla donattıklarını ve belli periyotlarda deneme sınavı imkanı sağladıklarını” belirterek, Eruh Belediyesi olarak temel felsefelerinin insana yatırım yapmak olduğunu, söz konusu proje ile yöre gençlerinin üniversite sınavlarında önceki yıllara oranla daha başarılı olacağına inandıklarını, bu durumun ise kendileri açısından mutluluk verici olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.