Bu haber kez okundu.

ERUH KAYMAKAMI DAYANÇ, ENGELLİLERİ UNUTMADI
banner229
Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç ve beraberindeki heyet 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.
Eruh Kaymakamı Murtaza DAYANÇ beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇİFTÇİ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nurettin AKAN ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin ÇELİK olmak üzere, ilçe merkezindeki engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Eruh Kaymakamı Murtaza DAYANÇ “Engelliler Günü” münasebetiyle dört çocuğu engelli olan Yunus Elçiçek’in ve bedensel engelli olan Nurettin Yıldız’ın evlerini ziyaret ederek kendilerine ve ailelerine bir mutluluk yaşattı.
Kaymakam Murtaza Dayanç ziyaretler esnasında; Ziyaretleri esnasında engelli vatandaşlarımızla samimi bir şekilde ilgilenen Kaymakam Dayanç, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve onların hayata daha iyi tutunmalarını sağlamak adına çeşitli çalışmalar yürüttüklerini, bu konuda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı başta olmak üzere devletimizin sunduğu tüm olanakları engelli vatandaşlarımız için en etkin şekilde kullanmaya gayret ettiklerini söyledi.
Dayanç ayrıca 2016 yılı içerisinde Eruh Kaymakamlığı tarafından ilçe merkezinde bir Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurmayı planladıklarını da ifade etti.
Eruh İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi ise, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde engelli vatandaşlarımıza yönelik yenilikçi bir çalışma yürüttüklerini, bu kapsamda talepte bulunan engelli vatandaşlarımıza bizzat evlerinde bire bir eğitim olanakları sunduklarını belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.