Bu haber kez okundu.

Erdoğan'ın İntihardan Vazgeçirdiği Siirtli Vezir Çatraş'ı Eşi Terk Etti
banner229

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın intihardan vazgeçirdiği Siirtli Vezir Çatraş, bir ay önce çocuklarının üzerine kapıyı kilitleyip ortadan kaybolan eşini arıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Aralık 2015'te Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan Siirtli Vezir Çatraş'ı görünce konvoyu durdurarak intihardan vazgeçirdiği Çatraş'a bir kamu kurumunda iş imkanı sağlandı. Maddi sorunları bahane ederek kocasını terk ederek babasının evine giden Vezir Çatraş'ın eşi Özge Çatraş bu gelişme üzerine evine dönmüştü. Bir kız ve bir erkek çocuk annesi kadının eve dönmesiyle aile eski mutlu günlerine döndü.

"'İNTİHAR DİNEN GÜNAH, HER ŞEYİN ÇÖZÜMÜ VAR' DEDİ"

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bunalıma giren Siirtli Vezir Çatraş'ı  25 Aralık 2015'te 15 Temmuz şehitler Köprüsü'ne çıkarak intihar etmek isterken ikna etmişti. 

25 Aralık 2015'te 15 Temmuz şehitler Köprüsünde  yaşanan olayda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Nereli olduğumu sorarak,'Siirtliyim' deyince Güneydoğu insanının dinine bağlı olduğunu, intiharın da dinen günah olduğunu söyleyerek, 'Her şeyin çözümü vardır' diyerek, kendisine iş imkanı sağlamıştı. 

EŞİ ÇOCUKLARININ ÜZERİNE KAPIYI KİLİTLEYİP KAÇTI!

23 Mart'ta aileyle ilgili yeni gelişme yaşandı. İddialara göre Gaziosmanpaşa'da yaşayan Vezir Çatraş, işyerinden eşini telefonla aradı. Çatraş'a kendisine dönüş yapan karısına, 'Bu kadar uzun kiminle konuştun. Telefonun görüşme detayını çıkaracağım' dedi. Vezir Çatraş, iş dönüşü eve geldiğinde, kapısı kilitlenmiş evinde çocuklarını ağlamaktan perişan halde yalnız şekilde buldu. Bir aydır eşini bulmak için çalmadık kapı bırakmayan ve Eyüp'teki ailesinin yanında kalmaya başlayan Vezir Çatraş, "Kızımın şekeri, üzüntüden 500'e çıkmıştı. Çocuklarım sürekli annelerini soruyor. Psikolojik tedavi görmeye başladılar. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bir an önce bulunmasını ve çocuklarıma dönmesini istiyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.