Bu haber kez okundu.

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Yangın Tatbikatı
banner229

Siirt Afad Müdürlüğü tarafından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezinde " Yangın Eğitimi ve Tatbikatı " gerçekleştirildi.

Afad İl Müdürü Cahit Akkoyun tarafından gerçekleştirilen eğitimde,yangın, yangın çeşitleri ve Yangın Söndürme Cihazı kullanımı üzerine Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi personellerini bilgilendirdi.

Tatbikatta, teorik eğitimin ardından Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde bir tenekenin içine konulan malzemeler kontrollü şekilde ateşe verildi.

Personelin uygulamalı olarak Yangın Söndürme Cihazını kullanmaları sağlandı.

AFAD İl Müdürü Cahit Akkoyun ise yaptığı açıklamada, doğal afetlerde korunması konusunda Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanlarını yangın konusunda bilgilendirdiklerini belirterek, “Burada bir tatbikat düzenledik. Burada yapılanlar insanlara bazen basit görünebilir. Ama öyle bir şey değil. Yangın gibi afetlere yapılacak ilk müdahale önemlidir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.