Bu haber kez okundu.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ,53 ADET ECSTASY HAP ELE GEÇİRDİ
banner229
 İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yapmış olduğu arama sonucunda 53 adet ECSTASY HAP ele geçirerek, yakalanan şahsın adli mercilerce tutuklandığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,

“İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ve Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce İlimiz merkezinde gerçekleştirilen denetimler kapsamında;

24.01.2015 günü İlimiz Bahçelievler Mahallesi’nde şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üst aramasında, 53 adet turuncu ve pembe renklerde, uyuşturucu satıcıları ve kullanıcıları arasında “ŞEKER” diye tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı ECSTASY HAP ele geçirilmiştir.

                Konu ile ilgili yakalanarak gözaltına alınan (1) şüpheli şahıs, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” suçundan sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak Siirt E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
  Mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82– 223 54 36” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.