Bu haber kez okundu.

Emniyet 87.500 Paket Gümrük Kaçağı Sigara’ Yakaladı
banner229
Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğü’müzce ‘Sigara Kaçakçılığı’ suçlarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar ile ilgili olarak; Son bir hafta içerisinde görevlilerimizce kaçakçıların sıklıkla kullanmış oldukları bölgelerde gerekli tertibatlar alınarak risk analizine dayalı yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, durumlarından şüphelenilerek durdurulan araçlarda yapılan aramalarda;  Değişik markalarda toplam 87.500 paket Gümrük Kaçağı Sigara’ ya ve suçta kullanılan araçlara el konulmuştur. Konu ile ilgili olarak “5607 SKM (Sigara Kaçakçılığı)” suçundan adli makamlara sevk edilen M.A. , O.E. , İ.E. ve L.A. isimli şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakılmışlardır.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşımızın huzuruna yönelik çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82 - 223 54 36” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
SİİRT İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.