Bu haber kez okundu.

Emniyet, 1 Kilo 525 Gram Kubar Esrar Ele Geçirdi
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü İlimiz merkezinde tespit edilen bir binanın çatı katında 1 kilo 525 gram kubar esrar ele geçirdi.
Valilikten yapılan açıklamada,Siirt Emniyet Müdürlüğünce terörün finansman olarak büyük bir kaynak elde ettiği uyuşturucu madde ticareti ve kullanılmasının engellenmesine yönelik yapılan istihbarı çalışmalar kapsamında;

İlimiz merkezinde tespit edilen bir binanın çatı katında Narkotik Dedektör Köpeği ‘LİTO’nun da katılımıyla yapılan aramalarda;1 Kilo 525 gram kubar esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konu ile ilgili bir kişi yakalandı. Yakalanan şahıs hakkında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak veya Bulundurmak” suçundan yapılan adli işlem sonucu savcılıkça serbest bırakıldı.

Narkotik suçlara yönelik olarak sürdürülen mücadelemiz esnasında destek olmak isteyen vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat hattını veya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82 - 223 54 36” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.