Bu haber kez okundu.

Diva-Sen Siirt Şube Başkanı Özay'dan 15 Temmuz Mesajı
banner229

Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı Siirt Şube Başkanı Mehmet Naci Özay, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Özay, "15 Temmuz'da yüce milletimiz tarih sayfalarında ki yerini bir kez daha almayı başarmıştır. Yalnız unutulmasın ki bu asil millet haince güzel vatanımıza darbe yapmaya kalkışan bu çeteleri asla unutmayacak ve unutturmayacaktır.

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam üç yıl geçti. Ama hâlâ hafızalardaki yerini gün gibi koruyor. Çünkü milletimiz biliyorki 15 Temmuz gecesinde kendisine maruz görülmeye çalışılan bu girişim, öyle hafife alınacak, oldu bittiye getirilecek bir durum değildi. Alenen ülkemizi ve milli iradeyi hiçe sayarak organize edilen alçakça bir girişimdir".

Özay, ülkemizi tekrar köleleştirmeye çalışan iç ve dış mihraklar darbe girişimi dahil her türlü oyunu sergilediler ve sergilemeye devam ediyorlar. Ama unuttukları bir şey vardı, vatanına ve liderine aşık milletimizin imanını ve ferasetini hesaba katamadılar".

15 Temmuz gecesi milletin hainlere karşı birleşerek bir kahramanlık destanı yazdığını söyleyen Özay, o gece bütün dünyanın milletimizin asla diz çökmeyeceğini ve boyun eğmeyeceğini bir kez daha anladığını, 15 Temmuz gibi işgal girişimlerine asla fırsat vermeyeceklerini dile getirdi.

Bu coğrafyanın şehitlerimizin kanıyla sulanarak bize emanet edildiğini kaydeden Özay, şunları söyledi: “Bizler de bu kutsal mirası, bu mukaddes toprakları İnşallah bizden sonraki nesillere daha güçlü bir şekilde teslim etmeye kararlıyız. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.

Bu vesileyle 15 Temmuz ve vatanımız için canını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.