Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik’ten Pervari’ye 400 Bin Liralık Aydınlatma Yatırımı
banner229

Dağıtım bölgesinde yer alan il merkezleri gibi ilçelerde de aydınlatma çalışmalarını sürdüren Dicle Elektrik, Siirt’in Pervari ilçesinde bir süre önce başlattığı yatırım kapsamında tamamlanan yaklaşık 400 bin liralık aydınlatma projesini devreye alındı.

Dicle Elektrik Dağıtım A. Ş. Siirt İl Müdürü Naci Obut, Pervari’de toplam 640.684 lira tutarında bir yatırım çalışması yürüttüklerini belirtti. Obut, 2019 yılı yatırım programında yer alan bu yatırım kapsamında yer alan 397 bin 267 liralık Pervari çevre yolu aydınlatma projesinin 40 gün gibi kısa bir sürede tamamlandığını açıkladı.

İl Müdürü Naci Obut, 2.4 kilometre uzunluğundaki çevre yoluna 79 adet aydınlatma direği ile 4 adet müşterek demir direk dikildiğini, aydınlatma şebekesini beslemesi için ise 50 KWA gücünde bir trafo tesis edilerek şebekenin devreye alındığını söyledi.
Aydınlatma şebekesinin devreye alınması ilçede sevinçle karşılanırken ilçe halkı, 40 gün gibi kısa bir sürede çevre yolundaki aydınlatma şebekesini tamamlayan Dicle Elektrik’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.