Bu haber kez okundu.

Defterdar Meral Dönmez Siirt TSO’yu Ziyaret Etti
banner229
Defterdar Meral Dönmez ve Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekilleri Nedim Kuzu ve Fuat Özgür Çalapkulu’yu 27’nci Vergi Haftası kutlamaları kapsamında  ziyaret etti.
Ziyaretlerinden dolayı Defterdar Defterdar Meral Dönmez ve Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu’na teşekkür eden Siirt Ticaret Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, “Siirt iş dünyası, her zaman devletimize karşı olan sorumluluklarının bilincinde ve bu sorumlulukları en iyi biçimde ve azami ölçüde yerine getirme gayreti içinde olmuştur. Her birimiz vergilendirilmiş kazancın kutsallığı düsturu ile yola çıkmış kişileriz.
İş dünyamız bu zorlu iktisadi ve ticari yaşantı içinde rekabet edebildikçe var olmaya ve kazanmaya devam edecek; kazandıkça da ürettiği vergiler sayesinde İlimiz ve ülkemiz de kazanacaktır.
Siirt iş dünyasının çatı kuruluşu ve tüccar-sanayicilerimizin yasal temsilcileri olarak Odamızın da gerek Defterdarlığımızla, gerekse Vergi Dairesi Müdürlüğümüz ile kurumsal ilişkileri son derece verimli biçimde devam ediyor. Bundan sonra da böyle devam edecek.” şeklinde konuştu.
Hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Defterdar Dönmez ise, mükellefleri bir velinimet olarak gördüklerini söyledi.
Dönmez, "Gerçekten de Siirt mükellefi borcuna sadıktır. Güneydoğuda en fazla borcuna sadık illerden biriside Siirt’tir. Defterdarlık olarak biz mükelleflerimizi velinimet olarak görüyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtStsoDefderdar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.