Bu haber kez okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Adaylarını Tanıttı
banner229
Cumhuriyet Halk Partisi 1 Kasım’da yapılacak yenileme seçimlerinde ilimizden aday gösterilen adaylarını dün gece Bilek havuz başında basına tanıttı.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtımı programında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Nevaf Bilek, daha coşkulu bir organize ile adayları tanıtmak istediklerini yalnız Ankara'da yaşanan terör saldırısıyla kısa bir basın toplantısıyla yetinmek istediklerini söyledi.
Yapılan saldırıyı kınayan Bilek, herhangi bir müzik olmadan aday tanıtım töreni sürdürdüklerini belirterek "Maalesef bu gün barışa, emeğe ve kardeşliğe Türk ve Kürt kardeşliğine önem verilmesi açısından Ankara'da demokratik kitle örgütlerin katıldığı bir mitingde maalesef Türkiye Cumhuriyeti'nin en vahşi, gaddar ve insanlığın kabul edemeyeceği bir patlamayla sonuçlandı.
Şuana kadar 95 barışa ve emeğe gönül vermiş arkadaşımız vefat etti. Türkiye'nin başı sağ olsun inşallah ölü sayının daha fazla olmaması için dua ediyoruz.
Ondan dolayı milletvekili aday tanıtımını içimiz buruk bir şekilde gerçekleştiriyoruz" dedi .
Toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi  Siirt birinci sıra milletvekili adayı Cemal Silah, ikinci Özlem Gediz ve üçüncü sıra Mehmet Ali Engin tanıtıldı. Toplantıya, İl yönetimi, İlçe teşkilat Başkanları ile partililer katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtChpAdayTantım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.