Bu haber kez okundu.

ÇALAPKULU,AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
banner229

Geçen dönem AK Parti Tillo Belediye Başkan aday adayı Mansur Çalapkulu’nun

biricik evladı muhammet Sait’in Grant Ankara’da yapılan düğün töreni görkemli geçti.

Grant Ankara yapılan Muhammet Sait ve Dilara çiftinin nikah şahitliğini AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,eski Siirt Vali Yardımcısı,eski Kayyım Belediye Başkanı AFAD Başkan Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın,Eski AK Parti İl Başkanı ve Belediye Başkan adayı Ali ilbaş,iş adamı Murat Özdemir,damadın amcası Veysi Çalapkulu ve damadın dayısı Özcan Aksoy’un şahitlik yaptığı nikahı Keçiören AK Parti Belediye Başkanı Turgut Altınok kıydı.

Damadın babası Mansur Çalapkulu,bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,eski Siirt Vali Yardımcısı,eski Kayyım Belediye Başkanı AFAD Başkan Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın’a, Eski AK Parti İl Başkanı ve Belediye Başkan adayı Ali ilbaş’a, iş adamı Murat Özdemir’e akrabalarına, dostları ve tüm misafirlere teşekkür etti.

Grant Ankara Düğün Salonunda yapılan düğün Damat Muhammet Sait ve Gelin Dilara'nın salona gelmesiyle başladı. 

Yapılan nikah merasimi ve pasta kesiminden sonra Çalapkulu çiftinin aileleri, arkadaşları ve düğüne katılan misafirler yeni evlenen çifti tebrik etti.

Siirtli sanatçımız Cengiz Saruhan Tan ve Ahmet Silvanlı’nın gece geç saatlere kadar e söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlileri coşturdular.

Medya Siirt olarak Çalapkulu,ailesini kutlar,genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.