Bu haber kez okundu.

Çalapkulu ve İlbaş Umrecileri Uğurladı
banner229

AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ali İlbaş beraberinde AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte umre uğurlama programına katıldı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş Umre ziyaretine giden vatandaşların ve onları uğurlamaya gelen ailelerin heyecanlarına ortak oldular.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, “Allah niyetinizi kabul eylesin. Sabırla gider, gittiğiniz yerden de hayırlarla dönersiniz. Kutsal topraklarda Ülkemiz ve tüm dünya için hayırlısıyla dua edip hayırlısıyla inşallah dönersiniz” dedi.

Çalapkulu ve İlbaş burada umrecilerle bir süre sohbet ederek, Programın ardından Çalapkulu ve İlbaş otobüslere binen umrecileri uğurladı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş burada yaptığı açıklamada, "Umre yolcularımıza hayırlı yolculuklar dileriz. Umrecilerin kutsal topraklara kazasız belasız selametle gidip, gelmelerini dileriz" dedi.

İlahiler ve dua okunmasının ardından Umrecileri, aileleri gözyaşları içinde kutsal topraklara uğurladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 5 yıl önce

Başkanın beyaz saçlı gözdesi çoktan ortada gözükmüyordu liste kesinleşti başkana teşekkür etmeye gelmiştir gerçi görülen köye kılavuz istemez demişler bugünün olanı aylar öncesinden köy ve taziye ziyaretlerinde kendini belli ediyordu de haydin hayırlısı diyelimmi demeyelimmi bize partini ilk belediye başkanlığı dönemni hatırlattı .-----hacciler

Misafir Avatar
Hüseyin toprak 5 yıl önce @Serdar

Serdar arkadaş haklı bende resimdeki birini görünce akp nin ilk belediye dönemini hatırladım ve o zaman cehennemi yaşatmışlardı 3 ay mahallemize yazın sıcağında su alamamıştık o dönemde serdarın bahsettiği ve başkanın yanında son zamanlarda sıkça görülen bey efendi listede hemde ön sıralarda yer almışsa başkan liste konusunda muradına ermiştir memleket bundan gelişmiyor adamım olsun benim yanımda olsun bana yakın olsun düşüncesi bu listede bu resimde kendini göstermiştir ve o ilk belediye dönemini tekrar hatırlatmış o dönem bizde gidip oy vermedik şimdide bu resmi görünce o günü hatırladık gitmesekmi acabaaaaaaa ama ALİ ilbaşa yazık olacak

Beğenmedim! (0)