Bu haber kez okundu.

Borajet Tüm Seferlerine Bir Süre Ara Verdi!
banner229

Geçen yıl sonunda SBK Holding tarafından satın alınan Borajet Havayolları bugünden itibaren seferlerine ara verme kararı aldı. Havayolunun daha önceden sattığı biletler için yolcularını Türk Hava Yollarına yönlendirildi.

Borajet Havayollarından yapılan açıklamada şöyle denildi:Yurtiçinde ve dışında 80 farklı noktaya hizmet veren Türkiye'nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olan Borajet Havayolları SBK Holding bünyesine devredilmesinin ardından dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak İstanbul 3. Havalimanı'na çok daha güçlü olarak hizmet verme hazırlığını sürdürmektedir. 

Borajet Havayolları yeniden yapılanma çalışmaları neticesinde filosunda aktif olarak bulunan 10 adet uçağın 6'sının teknik arıza ve parça eksikliğinden dolayı uzun süredir yerde kalması sebebiyle oluşan teknik sorunların giderilerek uçulabilir duruma gelmesi uzun süre alacağından dolayı, müşteri mağduriyeti ve ticari itibar göz önüne alınarak filonun yenilenip yeni uçuş rotalarının ve planlamaların yapılması için uçuşlarına geçici bir süre ara vermiştir"

YALÇIN AYASLI TARAFINDAN KURULDU

ABDde yaşayan Yalçın Ayaslı tarafından kuruluan havayolu, operasyonuna önce pervaneli ATR72 tipi uçaklarla başlamıştı. Şirket, 4 yıl önce Embraer 190 serisi uçaklara geçti. Ayaslı geçen yıl sonunda Borajeti 260 milyon dolara SBK Holdinge sattı. Satış sonrasında havayolu şirketi yönetim değişikliğine gitmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Sait AKSU 7 yıl önce

BÖLGESEL BİR HİZMET OLAN BORA JET UÇAK SEFERLERİNİN DURDURULMASI BİZLERİ ÜZMÜŞTÜR.RİCAMIZ YETKİLİLERDEN BU SORUNA EL ATMALARI VE TEKRAR UÇUŞLARIN BAŞLAMASIDIR.

Avatar
yılmaz 7 yıl önce

işte sahipsiz memleket, bir özel şirket batarak uçuslarını durdurdu, e battı diye siirte uçak gelmiyecekmi, lütfen bu işi bir an önce çözün, bir hakkari bir şırnak, bir mardin, bir musta bir ağrıda ucak çalısıyorsa siirte niye gelmesin.

Avatar
mansur 7 yıl önce

sahipsiz memleket..yıllardı hava alanı yılan hikayesine döndü..malamine veleye...

Avatar
kurtalanlı karto 7 yıl önce

çok güzel oldu Allah büyüktür sırf kurtalan da havaalanı yapılmasın siyasi baskı kuran siyasilerin büyük kaza ve feleketten dönüldü çünkü mevcut havaalanı çok küçük ve risk teşkil edilmektedir.bu ayrımcılık neden hoş kurtalan İsrail memleketi mi ama sayın Cumhurbaşkanımızın sözü var bu havaalanı yapılacak sonuçta Yakın da temeli de atılacak bunu her kes bilsin ayrıca bu iptal Kurtalanları çok sevindirmişlerdir.

Avatar
Ercan çelik 7 yıl önce

Bilen bilir siirt havaalanı ilk faaliyete geçtiğinde pist şimdikinden 500 - 600 metre daha kısa olmasına rağmen THY uçağı gelip gidiyordu şimdi pist 500 600 metre uzatıldı neden devletin THY uçağı gelmiyor neden özel şirketin insafına bırakılıyoruz Hükümette akpartinin Genel Başkan yardımcısı vekilimiz var ısrarcı olmalı elini masaya vurmalı bu televizyonlarda çıkıp değişik proğramlar katılmaktan daha ses getirecek ama bu defa davuullu halayl karşılama yapılmasın borajet geldiğinde öyle yapılmıştı ve utanç vericiydi siirte hiç yakışmamıştı uçak gelişi en kısa zamanda çözümlenmeli aksi halde feshane siirt tanıtımları siirt günleri anlamsız kalır ha bu arada siirt vakırlarıda devreye girmeli büyük bir oganizeyle ankaraya Ulaştırma bakanlığına çıkarma yapılmalı sonuç alınıncaya kadarda mücadele edilmeli