Bu haber kez okundu.

Bıttım Sabununa İl Dışından Talep Arttı
banner229

Siirt ve çevresinde yetişen hakiki bıttım sabununa özellikle il dışından taleplerin arttığı belirtildi.

Siirt’te ilçelerinde Bıttım ağacında yetişen gizven adı verilen ürünün yağından yapılan bıttım sabununa ilgini her geçen gün arttığını belirten İsmail Gök, “İl dışından gelen siparişler gün geçtikçe artıyor. Bu sevindirici bir olaylardı. Geçen senenin ürünlerini halen satıyoruz” dedi.

Bıttım sabunun sağlık açısından özellikle cilde ve saça büyük faydası olduğunu açıklayan Gök, “Geçen senin ürünlerini bitirmek üzereyim bu yıl yeni hasadı bekleyeceğiz. Bıttım ağacının vereceği gizven çok önemli. Ürün yüksek olur ise bıttım sabunu o kadar fazla olur.

Siirtlilerin yanı sıra il dışından yani İstanbul, Ankara, Bursa gibi büyük illerden ciddi siparişler alıyoruz ve bu illere gerek yerli Siirtli vatandaşlarımıza gerekse farklı illerde bulunan vatandaşlarımıza gönderiyoruz. Hakiki bıttım sabunun kilosu 150-160 TL arasında satılıyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necat 5 yıl önce

Piyasada Bıttım sabunu diye satılan sabunların çoğu Defne sabunudur