Bu haber kez okundu.

BİTKİ SAĞLIĞI ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA BUDAMA EĞİTİMİNİN SİİRT ETABI YAPILDI
banner229
2016 Üretim Yılı Bitki Sağlığı Çalışmaları kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü ile Tillo İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği Bağ ve Bahçelerde Budama Eğitimi yapıldı. Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Halit Seyfettin ATLI tarafından verilen eğitime İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İzzet Murat, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Sabri TAN, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Şube ve İlçe Müdürlükleri Personelleri, Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sn. Koray ÖZRENK, Fıstık Üreticiler Birliği Başkanı Şuayip ASLAN, Fıstık Üreticileri ve Ziraat Fakültesi Öğrencileri katıldı.
Siirt Fıstığında ve Asma da Budama Şekilleri ve Doğru Budama Yöntemleri anlatılarak Bağ ve Bahçelerde uygulamalı olarak gösterildi. İkinci Etap Budama Eğitimi çalışmaları 3 Mart 2016 Perşembe (yarın) Saat:13.00' da Tillo İlçemizde yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.