Bu haber kez okundu.

BİR GECEDE 4 İŞ YERİ SOYULDU
banner229

 Siirt’te Cumhuriyet Caddesi ve Helvacılar Çarşısı'nda bir gecede 4 iş yerinin soyulması esnafın tepkisini çekti.
Siirt’te kendisine ait iş yerine otomatik çelik kepenk sistemi takmasına rağmen bir gecede dört iş yerinin soyulduğunu belirten Ozan Dede, aynı çarşıda 4 iş yerinin soyulduğunu söyledi.
Son dönemde yaşanan hırsızlık olayına tepki gösteren Dede, "Cumhuriyet Caddesi ve Tarihi Helvacılar Çarşısı'nda 4 iş yeri bir gece içinde nasıl soyulabiliyor buna anlam veremiyoruz.
Hatta iş yerimde otomatik çelik kepenk sistemi olmasına rağmen sistem devre dışı bırakılmış ve içeriye giren hırsızlar sadece iş yerimde 300 se yakın teşbihin alındığını tahminen 12.500 TL ye yakın çalarak kayıplara karışmışlar. Polisten çarşıda güvenlik tedbirlerini artırmasını bekliyoruz. Aksi durumda kepenkleri kapatacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.