Bu haber kez okundu.

Bıçaklanarak Öldürülen Nurhayat'ın Duruşması Ertelendi
banner229

Siirt'te 29 Nisan 2017'de Nurhayat Beytekin'i 22 bıçak darbesiyle öldüren Metin Onur Keleş'in yargılandığı duruşmadan karar çıkmadı.

Siirt Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Metin Onur Keleş (18), Muş E Tipi Kapalı Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Salonda maktulün babası Derviş, annesi Naile Beytekin, yakınları ve avukatlar da hazır bulundu.

Savcının mütalaasının ardından mahkeme heyeti, her iki tarafın avukatlarına söz verdi. Müşteki avukatlarının, zanlının planlayarak kasten adam öldürmeye teşebbüs ettiğini belirterek, zanlının en ağır şekilde cezalandırmasını talep etti.

Duruşmayı dışarıdan takip eden Nurhayat'ın babası Derviş Beytekin, katile en ağır cezanın verilmesini talep etti.

Mahkeme başkanının söz hakkı verdiği anne Naile Beytekin, "Adalete güveniyorum. En ağır cezanın verilmesini istiyorum." ifadesini kullandı.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Nurhayat Beytekin, 29 Nisan'da Bahçelievler Mahallesi'ndeki Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınlarında 22 kez bıçaklanarak ağır yaralanmış, kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Olayın ardından kaçan lise öğrencisi Metin Onur Keleş, polise teslim olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.