Bu haber kez okundu.

Belediye İş Sendikası Belediyedeki Kadın Personelleri Unutmadı
banner229

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanlığı, Siirt Belediyesinde çalışan kadın personellerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, beraberindeki şube yetkilileriyle birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Siirt Belediyesine gelerek kadınlar gününü kutladı.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay, hazırladıkları karanfilleri mesai bitiminde beraberindekilerle birlikte kadın personele dağıttı.

Yaptığı konuşmada, kadının çalışma hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Akınay, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuri Batur 7 yıl önce

Sendikamızin kadınlar günü münasebetiyle yaptigimiz etkinliği haber yaptığınız için size Sendikamız adına teşekkür ederiz.

Avatar
CİNDİ EREN 7 yıl önce

KADINSIZ DEVRİM OLMAZ TÜM DÜNYA EMEKÇİ KADINLARIN 8 MART DÜNYA KADINLARIN GÜNÜNÜNÜ KUTLARIM

Avatar
mehmet 7 yıl önce

kadını devrim olarak gören zihniyeti kınıyorum...onlar baştacıdır...böyle marksist-sosyalist söylemlere karnımız tok...devrim diye kadınlar perişan edildi.....bolivya da kübada ve de suriye de....13 yaşında küçük kızlar sözüm ona küçük kızlar dağlarda...