Bu haber kez okundu.

BAYKAN KAYMAKAMI KOÇABEY, 437 ÖĞRENCİYE KIYAFET DAĞITTI
banner229
Baykan Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün girişimleri ile LC Waikiki Mağazacılık Anonim Şirketi tarafından ilçe kapsamında dağıtılmak üzere 437 öğrenciye gönderilen kışlık kıyafetler öğrencilere dağıtılmaya başlandı.
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Güven’in Veysel Karani Arınç Ortaokuluna yaptığı ziyaret esnasında 90 öğrenciye kıyafetleri dağıtıldı.
Kıyafet dağıtımından sonra okul yemekhanesini de ziyaret eden Baykan kaymakamı Mehmet Kocabey, yemek dağıtımını yerinde inceledi.
Yemeklerde hijyene kesinlikle dikkat edilmesini vurgulayan kaymakam Kocabey, öğrencilerle de tek tek sohbet edip , yemekler konusunda şikayetleri olup olmadığını sordu.
Daha sonra sınıfları gezen Kaymakam Kocabey, okul personeli ile yaptığı kısa bir toplantıdan sonra okuldan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.