Bu haber kez okundu.

BAYKAN DA DİCLE EDAŞ İLE AYDINLANDI
banner229
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Siirt İl Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerdeki yatırımlarını sürdürüyor.
2015 yılı yatırımları kapsamında Dicle EDAŞ Baykan İlçe İşletme şefliği tarafından sürdürülen şehir aydınlatma çalışmalarının 3 kilometrelik kısmı tamamlandı.
Alınan bilgiye göre, 2015 yılı sonlarında başlatılan orta refüj aydınlatması çalışması ile ilçenin Siirt ve Diyarbakır istikametinden girişinde 1.5 kilometre ile Bitlis istikameti girişinde 1.5 kilometre olmak üzere toplam 3 kilometrelik yol boyunda aydınlatma çalışması yapıldı. Söz konusu çalışma için 36 adet aydınlatma direği diktiklerini bildiren Dicle EDAŞ Baykan İşletme Şefi Seyfettin Büke, ‘’İl Müdürlüğümüz ile koordineli biçimde çalışarak uluslararası yol niteliği taşıyan Baykan ilçemizin giriş ve çıkışında toplamda 3 kilometrelik yolu aydınlattık. Yatırımlarımız 2016 yılında da devam edecek.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.