Bu haber kez okundu.

Başhekim Uz. Dr. Şeyda Kayhan’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
banner229

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Şeyda Kayhan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 Mesajında, sağlık hizmetinin doğuştan kazanılmış insani bir hak olduğunu belirten Uz. Dr. Kayhan, "İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biridir.

Bu nedenle hekimlik mesleği her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak görülmüştür. Hizmetteki kalitenin artışı, halkın kaliteli sağlık hizmetine olan talebini artırmaktadır.

 Siirt’e sağlık hizmet sunumunda marka olmak hedefimize bilgi ve tecrübelerimizin ışığında, azim, çalışkanlık, fedakârlık gibi güzide özelliklere sahip başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık personelimizle birlikte yürüyoruz.

Kayhan,“ Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilinciyle sağlığın korunması ve geliştirilmesi için yılın her günü, her saati büyük bir sabır ve özveriyle çalışan başta ilimizde olmak üzere yurdumuzun dört bir köşesinde görevli hekiminden hemşiresine, tıbbi sekreterinden hizmetlisine kadar insan yaşamını her şeyin üstünde tutan ve kendini insanlığa adayan tüm sağlık çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, şiddetten uzak, sevginin hakim olduğu sağlıklı günler diliyor,14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.