Bu haber kez okundu.

Atatürk Stadyumu Ramazan'da Vatandaşlara Açık
banner229

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçen yıl başlatılarak yoğun katılımın sağlandığı Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri, Ramazan Ayının başlamasıyla birlikte  iftar sonrası antrenmanlar Atatürk Stadyumunda  başladı. 

 İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç "Çocuklarımızın ve halkımızın spor kompleksimizde 7/24 güvenli bir şekilde spor yapmaları için Müdürlüğümüzce her türlü imkan sağlanarak, gündüz antrenmanları devam ederken iftar sonrası aileler içinde  çim sahalarımızda yürüyüş, kondisyon çalışmalarını çocuklarıyla birlikte spor yapma imkanı sağlıyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de tesislerimiz ramazan ayında ve ramazan sonrası da tüm vatandaşlarımıza açık olduğunu, aileler ve sporcular güvenli bir ortamda spor yapma imkanı bulabileceklerini söyledi.

Olgaç, Ailelerin çocuklarıyla tesislerimize gelerek spor yapmaları bizi mutlu edecektir. Bundan dolayı tüm Siirt halkını sağlıklı bir yaşam, sağlıklı bir toplum, huzurlu bir aile için spor tesislerimize bekliyoruz. Açıklamalarında bulundu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.