Bu haber kez okundu.

Atabağı'nda Uçurtma Şenliği
banner229

Atabağı 30 Ağustos Zafer İlk Öğretim Okulu Öğrencileri, Öğretmenleri İle beraber Ş. İbrahim tepesinde uçurtma şenliği düzenledi.

Atabağı Zafer İlk Öğretim Okulu tarafından yapılan etkinliğe Okul İdaresi, öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Uçurtma Şenliği’nde çocuklar, rengarenk uçurtmaları gökyüzünde uçurmanın mutluluğunu yaşayarak keyifli vakit geçirdi.

Ş. İbrahim tepesinde 300 ilk ve orta okul dereceli öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Atabağı Zafer İlk Öğretim Okulu müdürü Yusuf Bitkay, “Böyle bir etkinliğin ilk defa gerçekleştirildiğini, bu Uçurtma Şenliği’nin geleneksel hale getirileceğini ve her yıl daha büyük bir coşkuyla kutlanacağını söyleyerek, Çocuklarımızın sosyalleşmesi için çok güzel bir etkinlik oldu. Etkinliğe katılan ve katkı sağlayanlara teşekkür etti”.

Gönüllerince eğlenen Atabağı 30 Ağustos Zafer İlk Öğretim Okulu Öğrencileri,çok mutlu olduklarını ifade ederek, böyle bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.